1 sept is het weer zo ver! De bassetbuitenboel staat weer op het programma. Samen met de jonge hondendag/nestkeuring is dit altijd de leukste dag van het jaar !!
De voorbereidingen zijn intussen weer in volle gang. Enkele vaste programma onderdelen mogen natuurlijk niet ontbreken. Denk aan de Bassetrace, de Baviabak, behendigheidsbaan en de worstrace !!

Noteer de datum alvast in de agenda: zondag 1 september 2019
Lokatie: Apeldoornse KynologenClub, polderweg 5 te Apeldoorn.

Ook hebben we dit jaar weer zowel oude bekende als nieuwe standhouders op de braderie.
O.a. Marleen zal er weer zijn met haar schilderijen en dit jaar ook Berline van den Bosch met woodburning, uiteraard in het thema basset.

Wanneer jullie het evenement op de Facebookpagina van The Nose liken dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vind je het leuk om ons te helpen? Meld je dan aan via Facebook of bij een van de organisatie leden.

Wij hebben er zin in!

Groetjes de organisatie!

Anita de Rooij-Versteeg
Eefje Vinken
Jacqueline Verkerk
Jolande Saris
Peter de Zeeuw
Christa Roskam

Let op!

Wegens technische complicaties zijn de inschrijvingen voor de jongehondendag 2019 niet aangekomen. Indien heeft u ingeschreven voor of op 12 augustus 20:00 uur via het digitale inschrijfformulier dan raden wij u aan om nogmaals in te schrijven.