De clubmatch zal worden gehouden op zondag 28 juni 2020 op dezelfde locatie als in 2019: het Dogcenter in Zaltbommel. Exposanten die een dag eerder arriveren kunnen eventueel kamperen op het terrein of in de buurt een hotelkamer nemen, zodat ze de volgende morgen fris en fruitig aan de competitie kunnen deelnemen.

Als keurmeester is uitgenodigd de heer Simon Luxmoore uit Engeland.
U kunt het inschrijfformulier natuurlijk zo vaak downloaden als nodig is, ook inschrijven via de website van de Nederlandse Basset Hound Club is mogelijk.
Ook dit jaar kunt u inschrijven in de Jongste puppyklasse met puppies die op de dag van de keuring tussen de 4 en 6 maanden oud zijn. Vanzelfsprekend geldt hiervoor een lager inschrijftarief.

We rekenen dus op een fantastische dag met veel deelnemers uit binnen- en buitenland. Ook deze keer weer onze “gewone” leden oproepen om hun hond(en) in te schrijven. De fokker van uw hond is graag bereid om u daarbij te helpen en zal ook eerlijk zijn mening geven of uw hond showkwaliteiten bezit.
Verder wil ik iedereen van harte aanraden om te komen kijken, ook als je geen hond hebt ingeschreven. Het is interessant om te zien hoe dat showen in zijn werk gaat, en dit jaar verwachten we dus extra veel bassets, dus extra veel gezelligheid.

De sluitingsdatum is 6 juni 2020.   Vanaf 1 mei zal het inschrijfformulier online staan.

We hopen op heel veel inschrijvingen en natuurlijk op mooi weer !!

Tot ziens op zondag 28 juni 2020

Rinus Versluis Organisatie